vrijdag 1 april 2011

BB op het ETC

Vrijdagmiddag, 1 april 2011, kwart voor vijf, vlak voordat ETC Expo haar deuren sluit leggen Anke en ik de laatste hand aan onze 2e showroom, die a.s. maandag 4 april voor het eerst open is. Vlak voordat we vermoeid maar voldaan naar huis gaan, nog snel even een paar foto's gemaakt. Voorlopig gaan we hiermee beginnen, de showroom en verdere aankleding moet nog groeien, maar we kunnen er aan het werk. Vol goede moed en goede hoop.

Met dank aan Meta en Jan Willem van Carte Colori, die ons hebben geholpen met het schilderen van de vloer! Met dank aan onze vaste top-behanger, Eric Smit, die ons de afgelopen weken tot tweemaal toe op veel te korte termijn te hulp is geschoten met het behangen van onze stand op EVISA en deze nieuwe showroom! En met dank aan onze vrienden van Relivery, die ons van de ene naar de andere en weer de volgende plek hebben verhuisd en met de op- en af- en opbouw hebben geholpen!

Op ETC Expo laten we onze behangcollecties en een uitgekiende selectie zien van onze stoffencollecties. In Aalsmeer laten we onze collecties compleet zien, inclusief onze collecties zijden stijlstoffen, goudleer en passement. 
Vanaf nu is Bart Brugman dus iedere werkdag te bezoeken in Aalsmeer en iedere maandag te bezoeken op ETC Expo, dus waar dan ook: u bent van harte welkom!