zaterdag 8 september 2012

WALLPAPER WONDER WORLD & ELITENL
Van 1 t/m 4 september 2012 vonden in ETC Expo 2 beurzen plaats. De najaarsbeurs "Elitenl" en een nieuwe unieke behangbeurs, "Wallpaper Wonder World". Bart Brugman deed met 2 presentaties aan beide beurzen mee.

Tijdens de eerste 2 dagen, het weekend, waren de beurzen toegankelijk voor de consument, mede op uitnodiging van de bladen More Than Classic en Villa d'Arte. Tijdens de laatste 2 dagen waren de beurzen uitsluitend toegankelijk voor de vakhandel. Het was gezellig druk, de reacties van zowel publiek als vakhandel waren erg enthousiast, niet alleen over de individuele showrooms en stands, maar ook over de steeds betere en mooiere uitstraling van ETC Expo, dat duidelijk grote slagen aan het maken is in niveau en beleving.


Het commerciële succes was wisselend, de ene deelnemer was enthousiaster dan de andere. Al met al bestaat de indruk dat de vakhandel minder heeft geïnvesteerd dan normaal en dan gehoopt, maar dat is gezien de economische omstandigheden begrijpelijk. Het allerbelangrijkste is echter dat men de moeite heeft genomen om ons te bezoeken. We hebben elkaar kunnen spreken, de nieuwste collecties kunnen laten zien en elkaar moed ingesproken en geïnspireerd. Ook daar zijn dergelijke beurzen voor!

ETC Expo is goed bezig, Bart Brugman voelt zich hier erg thuis en wij zien met genoegen steeds meer collega's op het hogere niveau zich bij ons voegen. Dat belooft wat voor de toekomst en dat biedt perspectief! En ieder lichtpuntje is er één en oh zo belangrijk!