maandag 24 december 2012

2012 > 2013












Wat was 2012 weer een turbulent jaar. In veel opzichten onvergetelijk, in nog meer opzichten een jaar om snel weer te vergeten...

Voor Bart Brugman stond de tweede helft van het jaar in het teken van het gedwongen afscheid van Monique van Dokkum en Anke van Goor. Een triest moment in de 8 jarige geschiedenis van ons bedrijf. Monique heeft bijna 6 jaar voor ons gewerkt en zal op zoek moeten naar een nieuwe baan. Met Anke van Goor heb ik 15 jaar samen gewerkt en zij zal zich op mijn initiatief verzelfstandigen met ongeveer de helft van onze merken.

Anke zal in het nieuwe jaar de merken GASTÓN Y DANIELA, SANDBERG, SHEILA COOMBES, LES PASSEMENTERIES DE L'ILE DE FRANCE, PRELLE, en MÉRIGUET-CARRÈRE gaan representeren vanuit een nieuwe showroom in ETC Expo in Culemborg (zie ook www.ankevangoor.com).

Mijn vrouw Margreet en ik gaan in volle vaart verder met LELIÈVRE (inclusief JEAN PAUL GAULTIER, SONIA RYKIEL MAISON en TASSINARI & CHATEL), JIM THOMPSON, COLE & SON, SWAROVSKI ELEMENTS WALLPAPERS, GAINSBOROUGH, SEQUANA, D@RTS en wij (her)introduceren het Amerikaanse stoffenmerk CASSARO (zie www.bartbrugman.com).

Beide showrooms in Aalsmeer en Culemborg houden we aan en we hopen dat 2013 voor ons allen, niet alleen onze branche maar de hele economie, een beter jaar zal worden, met beduidend meer lichtpuntjes dan we de afgelopen 4 jaren hebben mogen zien.

De allerbeste wensen van Bart & Margreet Brugman.

info@bartbrugman.com