zaterdag 26 september 2015

NOG MEER SHOWROOM ZAKEN













Na ons bericht van 6 augustus kunnen wij met trots melden dat wij onze nieuwe showroom in ETC Expo op 14 september, tijdens de najaarsbeurs Meet the Masters of Interior, officieel in gebruik hebben genomen.

We hebben vier weken hard gewerkt, zijn met een volledig gestripte ruimte begonnen en hadden genoeg ideeën over hoe en waar we wat wilden doen, maar pas op het allerlaatste moment vielen alle puzzelstukjes in elkaar.

Eindelijk hebben we een showroom waarin we onze merken duidelijk kunnen tonen; Jim Thompson heeft een eigen ruimte, net als Lelièvre, de accessoires van Jean Paul Gaultier en Mariska Meijers komen beter tot hun recht, Lewis & Wood heeft een eigen wand en Cassaro pronkt aan de voorzijde van onze bewust open gehouden showroom. En uiteraard is het behang van Cole & Son behoorlijk bepalend voor de totale uitstraling van de ruimte.

Voor meer impressies: www.facebook.com/bartbrugman.biz.

Wij hadden deze klus nooit kunnen klaren zonder onze neef Edwin Janus. Ook onze dank aan Standbouw Prins Design, behanger Eric Smit, De Munk Carpets en het team van ETC Expo (m.n. Frans Bergamo).

Hopelijk tot snel in Culemborg! Bij de entrée van ETC Expo (www.etcexpo.nl) rechtdoor en u loopt zó tegen ons op!

Margreet, Ben & Bart Brugman